Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Μπουτίκ ρούχων για τους άπορους συμπολίτες μας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022 τις δύο μπουτίκ ρούχων για άπορους συμπολίτες μας, που λειτουργούν στον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς, με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου, Έλσα Βακιρτζή.

  Ο κ. Μουριάδης συνεχάρη την κ. Βακιρτζή για την προσπάθεια της και τόνισε με έμφαση ότι “τέτοιου είδους εθελοντικές δράσεις ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και αποτελούν πραγματικό στήριγμα για όλους όσοι βρίσκονται σε δεινή θέση”.

  Η κ. Βακιρτζή υπογράμμισε πως “η διανομή των ρούχων και των παπουτσιών γίνεται χωρίς ιδιαίτερα κοινωνικά κριτήρια” και σημείωσε ότι η ανταπόκριση των Καβαλιωτών στο κάλεσμα που τους απηύθυνε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πολύ μεγάλη.

  ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΡΟΥΧΩΝ

  Οι μπουτίκ είναι ανοιχτές για τους άπορους συμπολίτες μας και για όσους θέλουν να προσφέρουν ρούχα ή παπούτσια, τη Δευτέρα και την Τετάρτη 10:00 – 12:30 και 18:00 – 20:30.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.