Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επεκτείνεται η λειτουργία του Κολυμβητηρίου από σήμερα Τρίτη 16/3

  Δημοσιεύτηκε στις

  🟨 Ο Δήμος Καβάλας με βάση την νεότερη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (14/03/2021) ενημερώνει τους Δημότες για την λειτουργεία του κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου για συγκεκριμένες ομάδες πολιτών.
  🟡 Η χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου γίνεται με τους περιορισμούς χωρητικότητας (Έως 4 άτομα ανά διαδρομή ή 32 άτομα συνολικά) και συστήνεται η ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:
  1️⃣ αθλητές προολυμπιακής προετοιμασίας
  2️⃣ αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων ηλικίας 15 ετών και άνω
  3️⃣ αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master
  4️⃣ ομάδες υδατοσφαίρισης ή καλλιτεχνικής κολύμβησης
  5️⃣ αθλητές τρίαθλου και μοντέρνου πένταθλου.
  6️⃣ οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών
  7️⃣ Λειτουργία και χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:
  ▪️ έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και
  ▪️ προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.
  🟡 Η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική κολύμβηση γίνεται με ραντεβού και έως τρεις φορές την εβδομάδα από μία ώρα, εκτός αν πρόκειται για ΑμεΑ ή έχει συνταγογραφηθεί μεγαλύτερη συχνότητα και διάρκεια. Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης από ΑμεΑ μπορεί να γίνεται και χρήση αποδυτηρίων.
  🟡 Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων από αθλητές και υποψηφίους σχολών, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ.
  🟨 Λεπτομέρειες για την κάθε κατηγορία αθλητών/αθλουμένων σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α
  https://gga.gov.gr/…/article/278-covid/2981-covid19-sports
  ————————–⭕ Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Καβάλας
  🔺 ️Πληροφορίες: Κλειστό κολυμβητήριο
  ☎️ Τηλέφωνο: 2510 831604
  💻 email: [email protected]


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.