Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευχές για τον καινούργιο χρόνο και δώρα μοίρασε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  Στα  παιδιά που φιλοξενούνται στο τοπικό παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

   

  Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε χθες το τοπικό παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Απόστολο Μουμτζάκη, τον διευθυντή του Δήμου Καβάλας, Αλέξη Βρεττό, και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Καβάλας, Ισμήνη Ζαργιάνη.

   

  Τον υποδέχθηκαν τα παιδιά, η πρόεδρος του Κέντρου, Αναστασία Τζαπαζλή, ο υπεύθυνος και η αναπληρώτρια προϊσταμένη του παραρτήματος, Ιορδάνης Αγγελιάδης και Μάρθα Δεμιρτζή.

   

  Πέρα από τη ζεστή ατμόσφαιρα της ανταλλαγής ευχών, η κ. Τζαπαζλή αναφέρθηκε στα προβλήματα της δομής και γνωστοποίησε ότι σήμερα φιλοξενούνται 16 παιδιά, αριθμός που θα αυξηθεί όταν λειτουργήσουν άλλα 3 κτίσματα, ενώ συμπλήρωσε πως μέσα στη χρονιά που έφυγε, 8 παιδιά βρήκαν ανάδοχη οικογένεια.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.