Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ / ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ / MISSION IMPOSSIBLE: 2ος Apostolos Silas Trail Adventure.

  Δημοσιεύτηκε στις

   Με τη συμμετοχή περίπου πεντακοσίων (500) αθλητών στους αγώνες των 22,6 και των 5 χιλιομέτρων, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023 το 1ο Apostolos Silas Trail Adventure.

   

  Αθλητές από διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αισθητικό δάσος του Σταυρού, ένα από τα δεκαεννέα (19) που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, να περπατήσουν πάνω στην αρχαία Εγνατία Οδό, την οποία διέσχισαν το 49 μ.χ. οι Απόστολοι Παύλος και Σίλας πριν την επίσκεψη τους στους Φιλίππους, και να αντικρίσουν τη μοναδική θέα τόσο της πεδιάδας των Φιλίππων, όσο και της Καβάλας.

   

  Οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έγιναν από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνο Πεφάνη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιάννη Προμούσα, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Παναγιώτη Αγγελίδη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

  Η μεγάλη επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης οφείλεται στη σημαντική υποστήριξη που πρόσφεραν οι χορηγοί, οι συνδιοργανωτές και οι αθλητικές ομάδες Διασωστική Ομάδα Καβάλας, Frozen Peaks, Eleftheroupoli Runners και η ομάδα του Κώστα Παρασκευά.

   

  Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα και της ομάδας Mission Impossible Team και τον φωτογράφο, Τσούτσα Λάσκαρη γιατί βρίσκονται στο πλευρό του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

  Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα για το 3o Apostolos Silas Trail Adventure (2024).


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.