Χρονόμετρο

  Δήμος Καβάλας: Δείτε ποιοι κεντρικοί δρόμοι της Καβάλας θα περάσουν από «λίφτινγκ»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η σύμβαση του έργου “Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις – Οδοσήμανση Δ.Ε. Καβάλας έτους 2019”, υπογράφηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

  Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.518.000 ευρώ, προβλέπει τη συντήρηση και αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου εντός της πόλης της Καβάλας.

  Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις αφορούν τμήματα αφαλτοστρωμένων οδών, στα οποία έχουν παρατηρηθεί εκτεταμένες φθορές, προερχόμενες κυρίως από τους μεγάλους κυκλοφοριακούς φόρτους που εμφανίζονται στις εν λόγω οδούς, σε συνδυασμό με τη διάβρωση από τη ρίψη αλατιού, μετά από τις συχνές και έντονες χιονοπτώσεις των τελευταίων ετών.

   

  Τα τμήματα που θα αποκατασταθούν είναι:

   

  1) Οδός Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από το ύψος της εισόδου του Σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”, μέχρι την αρχή της νησίδας New Jersey μετά το camping “Βρανάς”.

  2) Οδός Γαλλικής Δημοκρατίας, από το ύψος του Αγίου Αθανασίου μέχρι την οδό Ομονοίας.

  3) Οδός Τενέδου, από το ύψος του κόμβου Φαλήρου μέχρι τον κόμβο της στροφής προς το ξενοδοχείο “Λούσυ”.

   

  Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δώδεκα (12) μήνες.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.