Χρονόμετρο

  Δήμος Καβάλας:  Απάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κρηνίδων

  Δημοσιεύτηκε στις

  “Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κρηνίδων, για την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του εν λόγω σχολείου, έχω να αναφέρω τα εξής:

   

  “Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στο Γυμνάσιο Κρηνίδων, αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο από την πρώτη περίοδο που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας στον Δήμο Καβάλας.

   

  Μετά την εκπόνηση της μελέτης από τους προκατόχους μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς το περασμένο καλοκαίρι και τη διαδικασία επίλυσης των όποιων γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς της σχολικής μονάδας.

   

  Έχοντας ικανοποιήσει και τις δυο βασικές προϋποθέσεις για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 (μελέτη, ιδιοκτησιακό), βρισκόμαστε σε φάση αναμονής για την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

   

  Ευελπιστώ ότι σύντομα, κατόπιν της δρομολόγησης των απαιτούμενων ενεργειών από την πλευρά του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε, εκτός της χρηματοδότησης του έργου από το ΕΣΠΑ, και τη δημοπράτηση του για την υλοποίηση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών”.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.