Χρονόμετρο

  Νέα έκδοση από το Ιστορικό & Λογοτεχνικό Αρχείο Καβάλας για την δημογεροντία της Θάσου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Ιστορικό & Λογοτεχνικό Αρχείο Καβάλας γνωστοποιεί ότι: Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, στις 7 μμ, η Θασιακή Ένωση Καβάλας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός, θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του κ. Νικολάου Ρουδομέτωφ με τίτλο:

  «Ένας Κώδικας της Δημογεροντίας Θεολόγου Θάσου, των ετών 1902-1914. Από την τουρκοκρατία στην απελευθέρωση».

  Η παρουσίαση θα γίνει από τον Ιστορικό κ. Κωνσταντίνο Χιόνη, τον υπεύθυνο του Ιστορικού Αρχείου του Δήμου Καβάλας κ. Κομνηνό Απότα και από τον συγγραφέα κ. Νικόλαο Ρουδομέτωφ.

  Κατά την παρουσίαση του βιβλίου, το Ιστορικό& Λογοτεχνικό Αρχείο Καβάλας θα διαθέσει δωρεάν στους προσερχόμενους, ανάτυπα Ιστορικών τεκμηρίων που διατηρεί στα Αρχεία του, όπως, παλαιών καρτ-ποστάλ, το Διάγγελμα της απελευθέρωσης της Καβάλας της 26ης Ιουνίου 1913, ανάτυπα του μοναδικού διασωθέντος χρωμολιθόγραφου που απεικονίζει την απελευθέρωση, κλπ

  Το Ιστορικό & Λογοτεχνικό Αρχείο Καβάλας εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς τη Θασιακή Ένωση Καβάλας, η οποία αποτελεί πνευματικό φάρο και κόσμημα για την περιοχή μας και για ολόκληρη την πατρίδα μας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.