Χρονόμετρο

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΣΤΟΥ: Κριτική Τσομπανόπουλου στην αντιπολίτευσης για την απουσία της από την αδιαφορία που επέδειξαν τις ημέρες της πλημμύρας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το σώμα του  Δημοτικού  Συμβουλίου συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 4 Ιουλίου, με δύο θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Τη νομιμοποίηση των δαπανών που έχει κάνει ο Δήμος μέχρι σήμερα λόγω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί, οι οποίες ξεπερνούν μέχρι σήμερα τις 120.000€.
  • Την πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα (30 άτομα: Εργάτες, Υδραυλικοί, Οικοδόμοι, Ηλεκτρολόγοι)

  Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος αναφέρθηκε στα εκτός ημερησίας θέματα για την αδιαφορία των κυρίων Μιχαηλίδη και Αμπεριάδη οι οποίοι  δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί του για να ενδιαφερθούν για την κατάσταση του Δήμου γιατί όπως αναφέρουν δεν εκλήθησαν ποτέ από τον Δήμαρχο Νέστου. « Ήταν απομονωμένος στο σπίτι του χωρίς πρόσβαση» όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Ο Δήμαρχος Νέστου άσκησε εναντίον τους δριμεία  κριτική για την αδικαιολόγητη στάση που κράτησαν αναφέροντας πως ήταν ηχηρά απόντες  χωρίς καμία δικαιολογία.

  –  Επισημαίνεται ακόμη, ως απάντηση στα ανυπόστατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ύστερα από το τελευταίο δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής για απόδοση ευθυνών σε άλλους πως μάλλον δεν γίνεται σωστή ανάγνωση του δελτίου διότι το δελτίο έλεγε καθαρά για την αδιαφορία συγκεκριμένων φορέων στην αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών του Δήμου και όχι για τη συμμετοχή σε ευθύνες.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.