Χρονόμετρο

  Δυναμικό το συλλαλητήριο κατά της δημιουργία νέου σταθμού διοδίων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων εξέφρασαν σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και κάτοικοι της Καβάλας, κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έλαβε τη μορφή παγκαβαλιώτικου συλλαλητηρίου.

   

  Εκατοντάδες πολίτες και εκπρόσωποι όλων των τοπικών φορέων, συλλόγων, σωματείων, κοινωνικών ομάδων, εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων και επιχειρήσεων συμμετείχαν στη μεγάλη συγκέντρωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας, διαμαρτυρόμενοι για την κατασκευή νέου, δεύτερου στη σειρά, σταθμού διοδίων, μέσα στα διοικητικά και γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

   

  Μάλιστα, η σημερινή ανακοίνωση τής εταιρίας «Εγνατία Οδός ΑΕ» για τη χωροθέτηση 11 νέων σταθμών διοδίων εντός της ΠΕ Καβάλας (6 πλευρικοί σταθμοί σε τρεις κόμβους του τμήματος Στρυμόνα-Νέας Περάμου και 5 πλευρικοί σε δύο κόμβους της παράκαμψης Καβάλας) προκάλεσε την έντονη αντίδραση.

   

  Από τις 12:30 έκλεισαν σταδιακά όλες οι δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Καβάλας, τα σούπερ μάρκετ, πολλά τραπεζικά καταστήματα, αρκετά σχολεία ολοκλήρωσαν νωρίτερα σήμερα τα μαθήματά τους, ενώ στάσεις εργασίας, την ώρα του συλλαλητηρίου, πραγματοποίησαν τα ραδιοταξί και τα αστικά λεωφορεία. Επίσης, περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας, όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, είχαν παραταχθεί αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ.

   

  ΑΠΕ ΜΠΕ

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.