Χρονόμετρο

  Εξιχνιαστήκαν μια κλοπή και μια απόπειρα στο Νομό Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μια κλοπή και μια απόπειρα,  που είχαν διαπραχθεί, τον Απρίλιο του 2013, στο νομό Καβάλας. Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, ηλικίας 18, 16 (άνδρες) και 25 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για κλοπή.

  Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψαν ότι:

  •             Η 25χρονη, την 25/27-4-2013, μετέβη σε οικία, που βρίσκεται σε χωριό της Καβάλας, όπου εκμεταλλευόμενη φιλικές σχέσεις με τους ενοίκους, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 Ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

  •             Ο 16χρονος, την 20-4-2013, εισήλθε σε διαμέρισμα της Καβάλας, χωρίς όμως να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 18χρονο, ο οποίος, ανέμενε πλησίον της οικίας και λειτουργούσε ως «τσιλιαδόρος».

  Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί άντρες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.  Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι  δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.