Χρονόμετρο

  ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ. Φόρμα και περιεχόμενο στη διαχρονία της Ελληνικής Τέχνης.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας θα υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα και πρόγραμμα ξεναγήσεων

   

  Στο πλαίσιο της έκθεσης «ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα με τίτλο: ” Η Αρχαία και η Νεοελληνική Τέχνη συναντιούνται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας” .

  Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται στις σχολικές μονάδες προσχολικής αγωγής (νηπιαγωγεία), Α΄ Βάθμιας και Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης.

  Το θέμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στηρίζεται αφενός στα ευρήματα του μουσείου που προέρχονται από την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή της, και αφετέρου στη συλλογή έργων νεοελληνικής τέχνης της Τράπεζας της Ελλάδος που φιλοξενείται στο χώρο του μουσείου.

   

  Τηλ. Επικοινωνίας : 2510 222335 – (γραφείο υποδοχής επισκεπτών)

  Υπεύθυνη για τον προγραμματισμό των επισκέψεων: Στέλλα Ποιμενίδου, αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας. Μέγιστος αριθμός ομάδας: 25 άτομα. Διάρκεια προγράμματος: 90 λεπτά

   

   

  Πρόγραμμα ξεναγήσεων

   

  Στο πλαίσιο της έκθεσης «ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ» κάθε Τετάρτη στις 11.00 και στις 17.00 ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας κ. Μιχ. Λυχούνας παρουσιάζει και συζητά με τους επισκέπτες του Μουσείου τα έργα της συλλογής της Τράπεζας της Ελλάδος στη συνάντησή τους με τη μόνιμη συλλογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας.

  Τηλ. Επικοινωνίας : 2510 222335. (γραφείο υποδοχής επισκεπτών). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  με το εισιτήριο του μουσείου. Μέγιστος αριθμός ομάδας: 20 άτομα.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.