Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Διακήρυξη αρχών και στόχων από τη Φ. Γεννηματά, ενόψει της εκλογής ηγεσίας του νέου φορέα Κεντροαριστεράς

  Δημοσιεύτηκε στις

  Διακήρυξη αρχών και στόχων, με την οποία προσδιορίζει το πολιτικό στίγμα και τους στόχους της, έδωσε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, ενόψει της εκλογής ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης.

  Χρησιμοποιώντας σταθερά τον όρο Κεντροαριστερά και δημοκρατική προοδευτική παράταξη τονίζει ότι επιδίωξη του νέου φορέα είναι μια νέα συνεκτική «Εθνική Στρατηγική», με την οποία «δεν διαπραγματευόμαστε την παραμονή της χώρα στην Ευρώπη, γιατί η Ελλάδα είναι Ευρώπη».

  Καθορίζει ως άμεσο στόχο μια «Εθνική Γραμμή» που κινητοποιεί τον Ελληνισμό, όλες τις δυνάμεις του Έθνους και την «Εθνική Συνεννόηση» για το μέλλον της Ελληνίδας και του Έλληνα.

  Η κ. Γεννηματά υπογραμμίζει ότι με τον νέο ενιαίο φορέα η προοδευτική δημοκρατική παράταξη θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και δεν θα ετεροκαθορίζεται.

  «Είμαστε αποφασισμένοι να συσπειρώσουμε την Κοινωνική Κεντροαριστερά, τη μεγάλη προοδευτική παράταξη σε μια νέα εθνική στρατηγική που θα σηματοδοτήσει το τέλος της κρίσης και την απαρχή μιας νέας εποχής ελπίδας, δημιουργίας και αισιοδοξίας για τον λαό και την πατρίδα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

  Κεντρικό σύνθημα είναι το «τολμάμε, ενώνουμε, αλλάζουμε, προχωράμε», ενώ η υποψήφια πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς αναλαμβάνει προσωπική δέσμευση για να ολοκληρωθεί μια πορεία ενότητας – διεύρυνσης και ανανέωσης «για να κάνουμε όλοι μαζί το άλμα στο μέλλον».

  ΣΣ: Oλόκληρη η διακήρυξη

   

  ΑΠΕ ΜΠΕ


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.