Χρονόμετρο

  Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές από οικίες σε χωριό της Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 4 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

   

  Ο ένας από αυτούς συνελήφθη

   

  Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 5 κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 22-9-2016 έως 21-10-2016, σε χωριό της Καβάλας.

   

  Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 19, 20, 22 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

   

  Συνελήφθη χθες (21-10-2016) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 20χρονος δράστης.

   

  Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο 20χρονος, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τους άλλους τρεις δράστες, διέρρηξαν σε χωριό της Καβάλας πέντε (5) οικίες.

   

  Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, 2 κυνηγετικά όπλα, 5 ηλεκτρικές συσκευές, 5 ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά είδη, εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

   

  Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα δύο κυνηγητικά όπλα και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

   

  Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

   

  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

   

   

   

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.