Χρονόμετρο

  Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το Ε.Ε.Π. «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο».

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δράττοντας την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Εθνικής Συνδιάσκεψης, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών μας υπηρεσιών και με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς διοργανώνει Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για τα μέλη του επιμελητηρίου μας αλλά και για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην Ελλάδα.

  Το Σεμινάριο,  το  πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/11/21  από 11.00 έως 13.00, και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν,  καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/?p=5190&preview=trueέως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

  Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο» αναπτύσσεται στους παρακάτω θεματικούς άξονες:

  1ος Επιχειρηματική ανάπτυξη και ψηφιακά εργαλεία στον ασφαλιστικό κλάδο

  2ος Το παιχνίδι της «Μετα-Πώλησης»

  3ος Ο μεγάλος Ανταγωνισμός

  4ος Αυτοματοποίηση εναντίον Αλληλεπίδρασης

  5ος Ασφάλεια 360º

  6ος Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Πανδημία – Covid-19

   

  Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννης Βουτσινάς απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής υπογράμμισε ότι “όλοι οι συνάδελφοι επιμελητηριακοί Ασφαλιστές Διαμεσολαβητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνει το Ε.Ε.Π. και προσωπικά ευελπιστώ να τους φανεί χρήσιμο και εποικοδομητικό”.

  Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες δια μέσου της ιστοσελίδας του Ε.Ε.Π. στα Νέα του Επιμελητηρίου στον παρακάτω σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/news/

   

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  • Με τους θεματικούς υπεύθυνους της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επαγγελματιών

  6947040659 κ. Χρήστο Ντάφλο Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Π.

  6932201307 κ. Κωνσταντίνο Μαρκουλιδάκη Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π.

  • 6944263128 κ. Λεωνίδα Μίχα Β’ Αντιπρόεδρο Ε.Ε.Π.
  • 6941614113 κα Αλεξάνδρα Παντελάρου Ανάπ. Πρόεδρος τμήματος Υπηρεσιών Ε.Ε.Π.
  • 6932227321 κα Μαρία Νικολάου Συντονίστρια Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.