Χρονόμετρο

  Fake news οι ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Κακό μπελά έχει βρει η δημοτική αρχή της Δήμητρας Τσανάκα και η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, από τις αποκαλυπτικές ανακοινώσεις του Μάκη Παπαδόπουλου. Την μία ημέρα εκδίδει η ΔΕΥΑΚ ανακοίνωση που πανηγυρίζει για τα δήθεν κέρδη και την επομένη ο κ. Παπαδόπουλος βγάζει στη φόρα τα στοιχεία που κατατάσσουν τις ανακοινώσεις της ΔΕΑΚ στα fake news.

   

  Συγκεκριμένα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ανακοινώνει ότι «τα έσοδα της επιχείρησης για το 2018 ανήλθαν στο ποσό των 7.881.356,35 ευρώ. Τα έξοδα ανήλθαν στο ποσό των 6.721.595,60 ευρώ. Η επιχείρηση για το έτος 2018 παρουσίασε καθαρή κερδοφορία 1.159.760,75 ευρώ».

   

  Βέβαια όποιος έχει έστω και λίγη μνήμη θυμάται ότι μόλις πριν μερικά χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο ασχολήθηκε με το σχέδιο διάσωσης της ΔΕΥΑΚ γιατί είχε βουλιάξει από τα χρέη. Αναρωτιέσαι λοιπός πως μπορεί σήμερα να πανηγυρίζει για κέρδη, μεσούσης μάλιστα της κρίσης;

   

  Η αλήθεια στην σχετική ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου, που αποκαλύπτει το πώς η «δημιουργική λογιστική» του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μπάμπη Κουφαντζή την έβγαλε κερδοφόρα!!!

   

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.