Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΠΑ: Ξεκίνημα με «άρωμα γυναίκας»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το ονόματα των πρώτων 21 γυναικών υποψηφίων

   

  Σε κλίμα πανηγυρικό και σε μια κατάμεστη από Καβαλιώτες  αίθουσα, παρουσίασε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «GALAXY», ο επικεφαλής της ΚΑΠ Βαγγέλης Παπάς, τα πρώτα 21 ονόματα υποψηφίων γυναικών που θα μετέχουν στον συνδυασμό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019. Στην ομιλία του ο κος Παππάς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ανταπόκριση του καβαλιώτικου κόσμου στο κάλεσμα του. Τόνισε την σημασία  των αγώνων που δόθηκαν κατά το παρελθόν και θεωρεί πως η κοινωνία σήμερα ανταποκρίθηκε για την αποτελεσματικότητα των κινητοποιήσεων του. Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε προτάσεις και απόψεις για τα προβλήματα της Καβάλας, ενώ δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τους. Ανακοίνωσε την δημιουργία ιστοσελίδας όπου ο κάθε πολίτης  μπορεί ήδη να καταθέτει τις προτάσεις και τις απόψεις του για θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, την αξιοποίηση των λιμανιών, τον θρησκευτικό τουρισμό , την κρουαζιέρα και την δημιουργία γραφείου ενίσχυσης  των οικονομικά αδυνάτων. Έκλεισε την ομιλία του ο κ. Παππάς λέγοντας πως θέλει να βρεθεί στις καρδιές όλων των Καβαλιωτών για μια πόλη όπου ο Δήμαρχος θα λειτουργεί για το συμφέρον όλων.

   

  Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων είναι τα εξής:

  Βακιρτζή Έλσα  Έμπορος, Γκαγκασούλη Ματίνα  Εικαστικός, Δερβίδη Αθανασία  συντονίστρια  φιλοζωικής ομάδας  «προστατεύω», Καισίδου Οξάνα ιδιωτικός υπάλληλος, Καρτάλη Ευαγγελία συνταξιούχος αστυνομικός, Μαστανιάδου  Ματεντζίδου Βαρβάρα φωτογράφος, Μεχτερίδου Ευρώπη άνεργη, Μασάδη Γρηγοριάδου Τριανταφυλλιά συνταξιούχος καθηγήτρια, Μαυρίδου Μαγδαληνή ιδιωτικός υπάλληλος, Μαυρομάτη Σωτηρία καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Μητράκου Παπαδοπούλου Ευθυμία  οικιακά, Νανού Άννα καθηγήτρια αγγλικών, Νικολάου Τόνα συνταξιούχος τουριστικός πράκτορας, Πατσιά Δημητροπούλου Αναστασία συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος, Πιστέλα Ειρήνη  συνταξιούχος εφοριακός,  Σάρρου Ευγενία συνταξιούχος τραπεζικός, Σειτανίδου Ντόνα επαγγελματίας μεταφορών, Στόικου Μαρία οικονομολόγος, Τζάθα Παυλίδου Αναστασία διακοσμήτρια, Τσαρικτσή Μπέττυ καθηγήτρια ιταλικών.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.