Χρονόμετρο

  ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης στο Δήμο Καβάλας – Δείτε ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό και για πόσο

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  ➡️ Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Καβάλας ότι την Τετάρτη 10-11-2021 και από ώρα 08:00 έως ώρα 17:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού επειγόντων επεμβάσεων επισκευής του Αντλιοστασίου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού πόλης Καβάλας» θα διακοπεί η λειτουργία των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων Α4 και Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού πόλης Καβάλας.

  ➡️ Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 10-11-2021 από ώρα 08:00 έως 11:00 στην περιοχή Περιγιαλίου του Δήμου Καβάλας.

  Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.

  ➡️ Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας» υπάρχει το ενδεχόμενο να διακοπεί η παροχή νερού, προς τις μεσημβρινές ώρες, την Τετάρτη 10-11-2021, στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Καβάλας:

  Χαλκερό, Ν. Καρβάλη και Λεύκη.

  Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.