Βαρύ πένθος στην Αστυνομία της Ξάνθης
Δυστυχώς, τα νέα σήμερα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί στις 8 Αυγούστου με την υπηρεσιακή μηχανή όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες είχε προσκρούσει σε κιγκλιδώματα στην Καβάλα, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τρίμηνη νοσηλεία, σήμερα, στο Νοσοκομείο Δράμας, όπου είχε μεταφερθεί πριν από λίγες ημέρες.
Την είδηση του ατυχήματος είχαμε μεταφέρει τότε αποκλειστικά μέσα από το site μας (https://www.fonitisxanthis.gr/2025/08/09/sovaros-travmatismos-astynomikou-tis-xanthis-stin-kavala-echthes/), προκαλώντας θλίψη στην κοινωνία της Ξάνθης, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός ο αστυνομικός. Η σημερινή είδηση του θανάτου του σκορπά ακόμη μεγαλύτερη οδύνη στην Ξάνθη.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.