Χρονόμετρο

  ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΜΠΑ: Περιορίζει την εμβέλεια του «εμποράκου»!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Προσπαθεί να περιορίσει τη ζημιά από την παρεκτροπή του στην διάρκεια της τηλεμαχίας

  Ο χαρακτηρισμός «εμποράκος» απευθυνόταν και απευθύνεται προσωπικά και μόνο στον κ. Παύλο Ζησίμου και είναι το αποτέλεσμα των συνεχών προσβολών που δέχτηκα και δέχομαι από τον συγκεκριμένο κύριο για την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Είπε ότι δεν είμαι άνθρωπος της αγοράς και επαγγελματίας, αμφισβητώντας μαζί με εμένα και όλους τους οικονομολόγους-συμβούλους επιχειρήσεων που είναι μέλη του Επιμελητηρίου. Χαρακτήρισα «εμποράκο» τον κ. Ζησίμου γιατί θεωρώ ότι η στάση του, η ειρωνεία του, ο απαξιωτικός του τρόπος και η τακτική της λάσπης και του εμφυλίου πολέμου που διάλεξε να πορευτεί στις επιμελητηριακές εκλογές, προσβάλλουν όλους τους εμπόρους, τους οποίους δεν είναι άξιος ούτε να εκπροσωπεί, αλλά ούτε και να χρησιμοποιεί για τους ιδιοτελείς προσωπικούς του σκοπούς. Δήλωσα και επαναλαμβάνω ότι οι Έμποροι γράφονται στη συνείδησή μου με Ε κεφαλαίο, γιατί στηρίζουν σήμερα τη δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας, που είναι μέλη του συνδυασμού μου, αλλά και όλος ο εμπορικός κόσμος της Καβάλας, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Έμπορος για μένα. Η εκτίμηση του εμπορικού κόσμου της Καβάλας στο πρόσωπό μου είναι και δεδομένη και αμφίδρομη, κι αυτό αποδεικνύεται από τις μακροχρόνιες και διαρκείς συνεργασίες που έχω μαζί τους.

  Ο κ. Ζησίμου είναι εμποράκος, όχι Έμπορος, κι αυτό το κατάφερε με τη διχαστική στάση και συμπεριφορά του απέναντι σε όλους τους επαγγελματίες.

  Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του κ. Ζησίμου και των συνεργατών του!


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.