Χρονόμετρο

  ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Επέστρεψε στο ρόστερ ο Νίκος Λόλη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η διοίκηση του Μ.Α. Ορφανίου ανακοίνωσε την επιστροφή στο ρόστερ του επιθετικού Νίκου Λόλη, που αγωνίζονταν εδώ κι 1,5 χρόνο στον Κεραυνό Κρηνίδων. Ο Λόλη έπαιξε ξανά στον Μέγα την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Μέγα αναφέρει τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια μεταγραφή-επιστροφή ενός πολύ καλού φίλου και ποδοσφαιριστή! Αγωνίστηκε πρώτη φορά στο ΜΕΓΑ την σεζόν 2016-2017 και οι εμφανίσεις του τότε είχαν επιβεβαιώσει τις φήμες ενός ποιοτικού καλού παίχτη! Αν και τη σεζόν 2016-2017 ο ΜΕΓΑΣ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στα σαλόνια της Ά κατηγορίας χάνοντας την ευκαιρία κυριολεκτικά στην κόψη του νήματος, ο συγκεκριμένος ήταν από αυτούς που είχαν προσφέρει τα μέγιστα και εκτιμήθηκε πολύ η προσπάθεια του και το ήθος του παρόλο το αποτέλεσμα.
  Από το τέλος της σεζόν το 2017 δεν έπαψε να ενδιαφέρεται και να ενημερώνεται για τον ΜΕΓΑ ώσπου τώρα και αφού ωρίμασαν κάποιες καταστάσεις , ο ίδιος και η Διοίκηση έρχονται ξανά σε συμφωνία με σκοπό να πάνε τον ΜΕΓΑ ακόμα πιο ψηλά.
  Καλώς ήρθες πάλι κοντά μας Νίκο Λόλη!».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.