Χρονόμετρο

  ΣΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ : «Καυτός» Ιούλιος με πολλά event

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ιδιαίτερα… καυτό αναμένεται ότι θα είναι το καλοκαίρι του 2018 και ειδικότερα ο μήνας Ιούλιος για τα πολιτιστικά δρώμενα, που θα λάβουν χώρα στο δροσερό περιβάλλον του Δασικού χωριού Παγγαίου.
  Οι άνθρωποι της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.), που διαχειρίζονται τον όμορφο αυτό χώρο, προετοιμάζονται ήδη για δύο σημαντικά event. Το τριήμερο 20-22 Ιουλίου θα λάβει χώρα η πρώτη «ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ στο Παγγαίο», σ’ ένα τριήμερο φεστιβάλ με εκθέσεις προϊόντων, σεμινάρια, free camping, με πολλές παράλληλες δραστηριότητες και live μουσικές εκδηλώσεις με την δύση του ήλιου (ήδη πολλά γκρουπ από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας έχουν δώσει θετική απάντηση), ενώ αναμένονται και ορισμένες ακόμη εκπλήξεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
  Το τριήμερο 27-29 Ιουλίου για δεύτερη σερί χρονιά θα λάβει χώρα στο Δασικό Χωριό το Bloque Festival. Σ’ ότι αφορά το Bloque Festival, που είναι σίγουρα το πιο δυνατό event για το Δασικό Χωριό Παγγαίου μέσα στον Ιούλιο, ίσως και όλο το καλοκαίρι, πρόκειται για ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής σε συνδυασμό με εικαστικές τέχνες, το οποίο πραγματοποιείται ετησίως στην Καβάλα.

  Φέτος, κλείνει τα 8 του χρόνια  και από το 2011 αναπτύσσεται διαρκώς, προσελκύοντας κατά μέσο όρο 7.000 επισκέπτες και 100.000 βλέμματα στα social media, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών από ολόκληρο τον κόσμο σε πάνω από 50 events σε clubs and venues.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.