Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ατρόμητος Ακροβουνίου: Στο ρόστερ και ο Γιάννης Σαουλίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η διοίκηση του Ατρόμητου Ακροβουνίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σαουλίδη, που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Κεραυνό Κρηνίδων. Έχει πέρασμα από εθνικές κατηγορίες (Δόξα Δράμας, ΑΟ Θήβας, Ορφέας Ελευθερούπολης) και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Μ.Α. Αντιφιλίππων, Βρασίδα Ν. Περάμου, Άρη Ακροποτάμου, Κεραυνό Κρηνίδων, Αετό Ορφανού και ΑΕ Πιερέων 2004.

  Ο έμπειρος άσος έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Ατρόμητου, στο πλευρό του μεγάλου του αδελφού Κώστα Σαουλίδη ενόψει της  δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας.

   

  Κεραυνός Ελευθερών: Αγανάκτηση για φθορές στο γήπεδο!

  Ο Κεραυνός Ελευθερών θέλει να εκφράσει τον θυμό και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι κάποια άτομα μπήκαν στο γήπεδο του Κεραυνού, το οποίο ήταν καλυμμένο με χιόνι, και με τα μηχανάκια τους προκάλεσαν φθορές στο γήπεδο.

  Για κάποιους μπορεί να ήταν διασκέδαση, για κάποιους όμως που αφιερώνουν πολλές ώρες στη διαμόρφωσή του και την συντήρησή του αποτελεί πράξη που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη. Για αυτό ο Κεραυνός θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα νομικά ή μη για να προφυλάξει το γήπεδο “στολίδι”.

   

  ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα: Νέο πρόσωπο ο Μάνος Σιδηρόπουλος

  Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνου Σιδηρόπουλου. Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Κεραυνό Ελευθερών. Έχει σπουδαία προϋπηρεσία και στον Βρασίδα Ν. Περάμου.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.