Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Καθιερώνεται το Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος», έναρξη της σεζόν 2018-19 με ντέρμπι ΑΟΚ-Κεραυνός Πέρνης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, στην προσπάθεια της να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κίνητρο στα σωματεία της και παράλληλα να επιβραβεύσει τις δύο καλύτερες ομάδες που διακρίνονται κάθε χρόνο στο θεσμό του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, θεσμοθετεί από φέτος τη διοργάνωση του Super Cup.

  Έτσι, φέτος το καλοκαίρι η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν θα ανοίξει με τον αγώνα Super Cup, στον οποίο πρόκειται να αναμετρηθούν ο Κυπελλούχος Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ με τον πρωταθλητή ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΡΝΗΣ.

  Παράλληλα, η Ένωση θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του συναδέλφου μας, πρώην συμβούλου της ΕΠΣ Καβάλας, Βασίλη Ραφτόπουλου, του αφιερώνει τον ιδιαίτερα σημαντικό αυτόν θεσμό, ο οποίος στο εξής θα φέρει το όνομα Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος».

  Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βασίλης Ραφτόπουλος ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του σωματείου Μυρμιδόνες Καβάλας και διετέλεσε πρόεδρος σε αυτό. Στη συνέχεια, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, μέχρι και τη στιγμή που ξαφνικά ένα βράδυ «έφυγε»» από κοντά μας.

  Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η διοίκηση της, με την απόφαση αυτή, θέλησαν να κρατήσουν ζωντανά για πάντα το πνεύμα και τις ιδέες του Βασίλη Ραφτόπουλου στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 1

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.