Χρονόμετρο

  Δικάζεται στο εφετείο η υπόθεση Μπουδακίδου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Για τον Οκτώβριο του 2019 έχει οριστεί να εκδικαστεί στο εφετείο Κομοτηνής, εκ νέου η περίφημη υπόθεση Μπουδακίδου, με κατηγορούμενο τον πρώην Νομάρχη Θόδωρο Καλλιοντζή, αντινομάρχες και υπαλλήλους της νομαρχίας. Πρωτόδικα οι περισσότεροι καταδικάστηκαν σε 7 χρόνια φυλακή και μια σειρά περιοριστικούς όρους, οπότε λόγω της κατάστασης δεν συμμετέχουν στις εκλογές.

   

  Ωστόσο, ο κ. Καλλιοντζής παραμένει «ενεργός» στην πολιτική και εσχάτως εμφανίζεται υποστηριχτής – στις περιφερειακές εκλογές – του Χρήστου Μέτιου, με τον τρόπο αυτό δηλώνει πίστη στις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και ίσως να προσβλέπει έτσι σε κάποια μελλοντικά οφέλη.

   

  Από την άλλη, ίσως νοιώθει αλληλέγγυος και στον κ. Μέτιο, ο οποίος θα τελειώσει την θητεία του στην Περιφέρεια ΑΜΘ, όπως φαίνεται, έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη, καθώς είναι σε εξέλιξη εισαγγελικές έρευνες με σημαντικότερη αυτή που αφορά το σκάνδαλο με τα κουνούπια. Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος να θέλει την επανεκλογή του στην περιφέρεια, όπως και ο κ. Καλλιοντζής όταν έπεσε η αυλαία στην Νομαρχία προσπάθησε να εκλεγεί δήμαρχος Καβάλας, ώστε να ήταν σε καλύτερη θέση, ενόψει των δικαστηρίων που θα ακολουθούσαν. Γι’ αυτό και ίσως σήμερα να αντιλαμβάνεται την θέση του κ. Μέτιου, γιατί και ο ίδιος πέρασε από αυτή την κατάσταση. Ευχόμαστε στον κ. Μετιο να μην περάσει τα όσα πέρασε ο κ. Καλλιοντζής – κάτι που είχαμε ευχηθεί και για τον ίδιο και όλους τους εμπλεκόμενους σε εκείνο το σκάνδαλο-, αλλά αυτό δεν είναι στο δικό μας χέρι, αλλά του εισαγγελέα.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.