Χρονόμετρο

  CosmoWorld: Η χθεσινή βραδιά είχε την μεγάλη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 28 Αυγούστου 2020 η δεύτερη ημέρα του CosmoWorld, με τους κατοίκους της Καβάλας να αγκαλιάζουν για ακόμα μια φορά θερμά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ Cosmopolis.

   

   

  Η δεύτερη ημέρα του διεθνούς διαγωνισμού projection mapping CosmoLights συνεχίστηκε στην Πλατεία Καπνεργάτη και περιλάμβανε τις προβολές βίντεο από 12 διαγωνιζόμενους. Οι προβολές θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο όπως είναι προγραμματισμένο, με τους νικητές του διαγωνισμού να ανακοινώνονται στην προβολή της Κυριακής 30 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο και να βαθμολογήσετε τους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα ψηφοφορίας κοινού που θα βρείτε στον επίσημο ιστοχώρο του Cosmopolis https://www.cosmopolisfestival.gr/.

   

   

   

  Ακολούθησε η συναυλία των Gangsters of Love στην εναλλακτική σκηνή στο γήπεδο μπάσκετ του Πάρκου Φαλήρου. Οι Gangsters of Love σε ένα απολαυστικό σετ συνδύασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον ψηφιακό με τον αναλογικό ήχο αλλά και τα εξαιρετικά φωνητικά και απέδειξαν για ακόμη μια φορά γιατί είναι τόσο αγαπητοί στο κοινό της Καβάλας, και όχι μόνο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μεγάλη συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του σχήματος Αργύρης Μπακιρτζής, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Χειμερινών Κολυμβητών αλλά και τους καλεσμένους τους, παρουσίασαν στο κοινό του Cosmopolis στην επετειακή αυτή εμφάνιση στην πόλη της Καβάλας, ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τη 40ετή πορεία τους στην μουσική σκηνή με πολλά από τα τραγούδια τους που αναφέρονται στην Καβάλα, σε μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές του φετινού φεστιβάλ.

   

   

  Για τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες του Cosmopolis υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το εκδοτήριο εισιτηρίων του φεστιβάλ που βρίσκεται στην είσοδο του Πάρκου Φαλήρου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.