Χρονόμετρο

  CosmoWorld: Αποχαιρετιστήριο με Μαρίνα Σάττι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το βράδυ της Κυριακής, 30 Αυγούστου 2020, αποχαιρετάμε την ενότητα CosmoWorld του Cosmopolis festival 2020 με μια μοναδική συναυλία της Μαρίνα Σάττι.

  H νεαρή τραγουδοποιός που μετράει δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, με τις επιτυχίες “Κούπες”, “Νιφάδα” και “Μάντισσα”, παρουσιάζει με τις Fonés και ένα σύνολο εξαίρετων μουσικών σολίστ, ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις.

  Στην κεντρική σκηνή του Cosmopolis festival πρόκειται να την πλαισιώσει το γυναικείο, φωνητικό σύνολο Fonέs και μια εξαιρετική μπάντα, σε ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με μουσικές του κόσμου, με ακομπλεξάριστη pop art αισθητική, πολυφωνικές αλχημείες και απροσδόκητες ενορχηστρώσεις. Ένα θέαμα το οποίο θα παρασύρει το κοινό σε μία μουσική εμπειρία. Τραγούδια από την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη, την Αμερική, σε δέκα περίπου διαφορετικές γλώσσες, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντροχιασμένους στο σήμερα. Ήχοι γκάιντας και ηλεκτρονικά τύμπανα. Κρουστά/Κόνγκας και πειραγμένες φωνές. Γαλλικά, ινδικά, ελληνικά, αγγλικά, βουλγάρικα, τούρκικα και πάει λέγοντας. Ένα πολυμορφικό, ολοζώντανο και λεπτομερώς ισορροπημένο νταβαντούρι. Μια σύγχρονη γιορτή γεμάτη συναισθήματα: πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.