Χρονόμετρο

  CosmoLights: Σήμερα οι νικητές του διαγωνισμού

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Σάββατο, 29.8.2020 συνεχίστηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ Cosmopolis. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στην πλατεία Καπνεργάτη με το φαντασμαγορικό υπερθέαμα του CosmoLights όπου προβλήθηκαν βίντεο από 11 διαγωνιζόμενους από 9 χώρες. Τα αποτελέσματα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την τελευταία μέρα Κυριακή 30 Αυγούστου. Θα προβληθούν τα 5 βίντεο με τις υψηλότερες βαθμολογίες και αμέσως μετά οι 3 νικητές του 1ου διαγωνισμού projection mapping.

   

   

  Στο Πάρκο Φαλήρου οι melodic hard rockers – Wild Souls με τον δικό τους ξεχωριστό ήχο έδωσαν μια μοναδική συναυλία και ξεσήκωσαν το κοινό στην εναλλακτική σκηνή του φεστιβάλ. Η βραδιά έκλεισε με τον δεξιοτέχνη της λαϊκής κιθάρας και ανανεωτή του ρεμπέτικου Δημήτρη Μυστακίδη να παρουσιάζει μια συναυλία με τα ρεμπέτικα της κιθάρας, όπου το κοινό του φεστιβάλ απόλαυσε και τραγούδησε ατμοσφαιρικές διασκευές και επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου.

   

   

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις εισιτηρίων από τον επίσημο ιστοχώρο του Φεστιβάλ https://www.cosmopolisfestival.gr/ έχουν κλείσει. Ωστόσο παρέχεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου κατά την είσοδο στην τελευταία, μεγάλη συναυλία της Μαρίνα Σάττι στις 30 Αυγούστου. Το εκδοτήριο θα εξυπηρετεί το κοινό από τις 20:30.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.