Χρονόμετρο

         Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η εποχή των Χριστούγεννων πλησιάζει και όσοι είναι λάτρης της σπεύδουν να στολίσουν το σπίτι τους από νωρίς.
  Τον Χειμώνα τα σπίτια μεταμορφώνονται, γίνονται πιο ζεστά και φιλόξενα. Κεντρικό σημείο της εσωτερικής διακόσμησης είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αποτελεί μια αγαπημένη παράδοση μικρών και μεγάλων. Συνήθως καταλαμβάνει την θέση στο τέλος του καναπέ ή στην γωνία του τζακιού. Η διαδικασία του στολισμού δημιουργεί ένα κλίμαχαράς και ξεγνοιασιάς.

  Τα Χριστούγεννα δεν θα ήταν τόσο μαγικά χωρίς τον στολισμό. Το σπίτι αποκτά γιορτινή όψη και και όλοι μπαίνουν στο πνεύμα των εορτών.
  Οι γειτονίες γεμίζουν φωτάκια, στολίδια και γιρλάντες.
  Εξίσου σημαντικό με το γιορτινό γεύμα και τα δώρα που ανταλλάσσουμε είναι η διακόσμηση του σπιτιού.
  Πρωταγωνιστής της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης αποτελεί φυσικά το δέντρο.
  Στολίστε το δέντρο σας με Χριστουγεννιάτικες μπάλες, είναι διαθέσιμες σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Προσθέστε γιρλάντες, αποτελούν απαραίτητο διακοσμητικό για τον στολισμό του δέντρου. Μπορείτε να στολίζετε το δέντρο σας με έντονα και ζωηρά χρώματα για ένα πιο παιχνιδιάρικο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ενναλακτικά δοκιμάστε να το στολίσετε με στολίδια σε ουδέτερες αποχρώσεις κυρίως άσπρου και μπεζ για ένα αποτέλεσμα πιο ήρεμο και μίνιμαλ.

  Τοποθετήστε στολίδια σε όλο το σπίτι.
  Πέρα από τον στολισμό του δέντρου επενδύστε και στον στολισμό του υπόλοιπου σπιτιού.
  Εκμεταλλευτείτε τα κρεβάτια, τις πολυθρόνες και τους καναπέδες του σπιτιού και διακοσμήστε τα με Χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια, χνουδωτές και κουβέρτες ή καλύμματα καναπέ. Ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε φαναράκια με κεριά διπλά στο παράθυρο ή στην πολυθρόνα, δημιουργώντας έτσι μια γιορτινή ζεστή γωνιά.

  Προσθέστε μεγάλα κεριά στο τραπέζι του σαλονιού, την τραπεζαρία ή μέσα στον τζάκι σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ζεστό περιβάλλον στο σπίτι σας που ταιριάζει απολυτά με Χριστούγεννα.

  Στολίστε την τραπεζαρία σας για να απολαύσετε ένα γεύμα με Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
  Χρησιμοποιήστε ένα τραπεζομάντηλο με γιορτινά χρώματα ή σχέδια. Προσθέστε κεριά και μια σύνθεση στο κέντρο με μια γιρλάντα φωτάκια και στολίδια που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μονοί σας.Σερβίρετε το δείπνο σας στα καλά σας σερβίτσια και είστεέτοιμοιτο απολυτό γιορτινό τραπέζι.

  Όσον αφορά το εξωτερικό του σπιτιού σας τοποθετήστε φωτάκια και στην εξώπορτα ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι για να ολοκληρωθεί ο στολισμός σας.

  Τα Χριστούγεννααποτελούν μια εποχή του χρόνουγεμάτηλάμψηχαρά και δημιουργικότητα. Αφήστεελεύθερο τον εαυτό σας, και δημιουργήστε την δική σας γιορτινήφωλιά.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.