Χρονόμετρο

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στην Στρατιωτική Λέσχη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Γαστρονομικές Ιστορίες της Καβάλας”, προλογίζοντας την εκδήλωση η πρόεδρος της “Δημωφέλεια” Αναστασία Ιωσηφίδου κάλεσε τις καβαλιώτισσες να δώσουν συνταγές παραδοσιακών φαγητών και αθλοθέτησε βραβείο 500 ευρώ για την καλύτερη συνταγή που θα εμπλουτίσει το αρχείο της δημοτικής επιχείρησης.

   

  Στις Κρηνίδες η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έγινε υπό ελαφρά βροχόπτωση, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα έψαλε τα κάλαντα μαζί με τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος, επισκέφθηκε τα περίπτερα των συλλόγων και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο ενώ οι παριστάμενοι άναβαν χάρτινα φαναράκια και τα ελευθέρωναν στον ουρανό.

   

   

  Στις 19.30 στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου παρουσιάστηκαν τα “Θεατροχριστούγεννα 2017” από το εργαστήριο “Θεάτρου Ανάβασις” της Μαρίας Καραβία με την συμμετοχή παιδιών με ειδικές ανάγκες.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.