Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ενίσχυση με Μαυρομάτη, Αρ. Βακιρτζή και Κυρ. Βακιρτζή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε τρεις προσθήκες προχώρησε με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Ορφέας Ελευθερούπολης, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Παναγιώτη Μαυρομάτη, Αριστοτέλη Βακιρτζή και Κυριάκου Βακιρτζή.

  Ο Μαυρομάτης, που πρόσφατα αποχώρησε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς στο παρελθόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος ομάδων πρωταθλητριών της ΕΠΣ Καβάλας, όπως του Άρη Ακροποτάμου και του Αετού Ορφανού (είχε γεμάτη σεζόν πέρυσι στη Γ’ Εθνική), όπως και σε Βυζάντιο, ΑΟΚ, και Μ.Α. Αντιφιλίππων. Είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Ορφέα σε επίπεδο Δ’ Εθνικής.

  Ο Αριστοτέλης Βακιρτζής είναι προϊόν του Ορφέα και τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Νέστο Μ.Α. Αντιφιλίππων, αλλά και Φρίξο Πλατανότοπο.

  Ο Κυριάκος Βακιρτζής, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο κι αυτός από τον Ορφέα, αποχώρησε κι αυτός από τον Φρίξο, ενώ είχε κι ένα πέρασμα από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Mundialito.

  Παρελθόν από τον Ορφέα αποτελεί ο Δημήτρης Δάδαρος, που θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στον Άρη Πηγών.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.