Χρονόμετρο

  ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Μπαράζ ανανεώσεων με Μπάφα, Σεφερίδη, Δελή, Αγγελίδη, Φαρσάκογλου, Μαυρογιάννη, Σάσσο και Πεφάνη!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με οκτώ παίκτες, που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας, συμφώνησε να πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Βύρωνας, καθώς τη συνεργασία τους με την ομάδα της Καβάλας επικύρωσαν και με τη βούλα ο αρχηγός Άνθιμος Φαρσάκογλου, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μπάφας, ο έμπειρος στόπερ Ηλίας Σεφερίδης, ο… υπαρχηγός Στέλιος Αγγελίδης, ο πλάγιος μπακ, Γιώργος Μαυρογιάννης, ο… παλιός Νίκος Πεφάνης, αλλά και ο Χρήστος Σάσσος.

  Στις συμφωνίες για ανανεώσεις συγκαταλέγεται και ο μεσοαμυντικός Δαμιανός Δελής, παρόλο που το όνομά του είχε ακουστεί για μεταγραφή σε ομάδες της Γ’ Εθνικής (σ.σ. για Αετό Ορφανού, Νέστο και Κεραυνό Πέρνης)!

  Οι οκτώ παίκτες είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του φετινού φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, Άρη Καρίπογλου, έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν να φορούν τα ασπρόμαυρα.

  Υπενθυμίζεται ότι ο χορός των ανανεώσεων είχε ανοίξει με την παραμονή για τρίτη σερί σεζόν στον πάγκο του προπονητή, Γιώργου Αγγελίδη, με τους στόχους στον Βύρωνα να είναι υψηλοί και για τη νέα σεζόν.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.