Χρονόμετρο

  KICK BOXING:Στη Ρουμανία ο Στοφορίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Για μίνι προετοιμασία στη Ρουμανία αναχωρεί την προσεχή Δευτέρα ο Καβαλιώτης μαχητής, Γιάννης Στοφορίδης, ενόψει της συμμετοχής του στο μεγάλο γεγονός του Superkombat στις 9 Νοεμβρίου στη χώρα της Βαλκανικής.

  Ο Στοφορίδης είναι ο εκλεκτός του προέδρου του Superkombat, Έντι Ιρίμια, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που πρόσφερε ο «Destroyer», στην τελευταία του παρουσία στην πόλη Μποτοσάνι.

  Ο αθλητής των «Μαχητών Ελευθερούπολης» από τις 21 έως τις 26 Οκτωβρίου θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Παναΐτ Τούλιν, προπονητή που συνεργάζεται με τον Παναγιώτη Καρανικολή από τις αρχές του έτους και θα διαθέσει για την προετοιμασία του Στοφορίδη τους καλύτερους αθλητές του στα «μεγάλα» κιλά για σπάρινγκ.

  Ο Στοφορίδης θα δώσει αγώνες προπόνησης με τους Αντρέι και Μπόγκνταν Στόικα, αλλά και τον Νιγηριανό Μπέντζαμιν Αμπεντού, ύψους 2.10 και βάρους 115 κιλών αθλητή.

  Όσο για τον αντίπαλο του «Big Stofo», αυτός αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, όπως και ο τόπος που θα γίνει η αναμέτρηση στις 9 Νοεμβρίου. Ένα γεγονός που αναμένεται κι αυτό να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.