Χρονόμετρο

  Συνελήφθη η Σοφία Μπουδακίδου για το σκάνδαλο της Νομαρχίας Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στη Γλυφάδα μία γυναίκα, για την οποία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2013 για ηθική αυτουργία σε απιστία σε υπηρεσία κατ΄εξακολούθηση.

  Σύμφωνα με το enikos.gr, η «γυναίκα-αράχνη» της Καβάλας, έμενε σε σπίτι στην Παλλήνη με ψεύτικο όνομα και κατηγορείται ότι έπαιρνε χρήματα για εκδηλώσεις που θα λάμβαναν χώρα στον νομό Καβάλας, αλλά που δεν διεξήχθησαν ποτέ.

  Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωνε κατά καιρούς μάνατζερ, δημοσιογράφος και άλλα, ενώ το ποσό που κατηγορείται ότι έχει καταχραστεί υπολογίζεται στα 150.000 ευρώ.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκιση. Μετά την σύλληψη της  θα πρέπει να παραστεί και στην δίκη στο Εφετείο Κομοτηνής που μέχρι σήμερα έχει αναβληθεί δύο φορές και αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2017, και στην οποία είναι κατηγορούμενοι πολιτικά πρόσωπα,, συνεργάτες του τότε νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζή και υπηρεσιακοί παράγοντες, για την υπεξαίρεση 219.000 ευρώ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.