Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ: Αντικαταστάθηκε το μπόιλερ στο κλειστό της Καλαμίτσας, μετά την κατακραυγή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μετά τον διασυρμό της Καβάλας όπου σε αγώνα μπάσκετ οι φιλοξενούμενοι έκαναν ντουζ με κρύο νερό, προκαλώντας την αντίδραση της Energean Kavala B.C.

   

  Σε συντομότερο χρόνο, από όσο επέβαλαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες, έγινε η προμήθεια μπόιλερ και κυκλοφορητών, από τον Δήμο Καβάλας και αντικαταστάθηκαν ήδη τα εξαρτήματα που είχαν πρόβλημα, στις λουτρικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καβάλας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στους χώρους των φιλοξενούμενων ομάδων και των διαιτητών. Έτσι αποκαταστάθηκε οριστικά το πρόβλημα τόσο του ζεστού νερού όσο και της θέρμανσης.

  Με εντολή της Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα και την φροντίδα του αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου όπως και της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισπεύσθηκαν, κατά το δυνατόν, οι διαδικασίες, για να μπορούν απρόσκοπτα να γίνονται εκεί, οι προγραμματισμένοι αθλητικοί αγώνες.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.