Χρονόμετρο

  BEACH FOOTVOLLEY: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο τουρνουά στο Beach Bar «Πεπόνι», νικητές οι Τσιουρής / Τρούγκου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με πλήθος συμμετοχών, αλλά και με απόλυτη επιτυχία και πλούσιο θέαμα πάνω στην άμμο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (7-8/7) το 4ο τουρνουά Beach Footvolley 2 vs 2, στο Beach Bar «Πεπόνι».

  Τα παιχνίδια, παρά τον άστατο καιρό (σημειώθηκε βροχόπτωση), ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (7/7), με τις ομάδες να χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους και τις δύο πρώτες να προχωρούν στα προημιτελικά, τα οποία έγιναν την Κυριακή (8/7), όπως φυσικά οι ημιτελικοί και οι δύο τελικοί.

  Τελικά, ο δίδυμο των Γιάννη Τσιουρή / Κώστα Τρούγκου ήταν οι νικητές του τουρνουά, επικρατώντας των Ουέλινγκτον Ρέις και Μπίρο με 2-0 (18-14 και 20-19 τα σετ), κερδίζοντας το 1ο δώρο, που είναι ένα τετραήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «Kavala Tours».

  Στον μικρό τελικό, το δίδυμο των Χρήστου Χατζησάββα / Cante Fonseca κέρδισε με 2-1 σετ τους περυσινούς φιναλίστ Αλεξη Βλάχο / Μάνο Αποστολίδη με (15-9, 15-17, 12-9).

  Μοναδικό απρόοπτο ότι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος την τελευταία στιγμή, ενώ με τη λήξη του τουρνουά, ακολούθησε πάρτι στο Beach Bar «Πεπόνι», με τις διαγωνιζόμενες ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2019 και το 5ο τουρνουά Beach Footvolley 2 vs 2, ενώ οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς και τους υποστηρικτές τους για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.