Χρονόμετρο

  Στις 25 Ιουνίου ξεκαθαρίζει το τοπίο για Β’ και Γ’ Εθνική

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ μεταφέρθηκε η συζήτηση των προτάσεων της Football League για τη διαμόρφωση του «χάρτη» της επόμενης σεζόν, καθώς τα μέλη της Ομοσπονδίας δεν πήραν οριστικές αποφάσεις κατά τη σημερινή συνεδρίαση και η αγωνία κορυφώνεται, καθώς το θέμα μεταφέρθηκε σε νέο ΔΣ που θα γίνει στις 25 Ιουνίου.

  Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης της Football League, είχε αποφασιστεί να οριστεί υπεύθυνη η ΕΠΟ για το πως και αν θα καλυφθεί το κενό που αφήνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που πιθανότατα θα πάνε απευθείας στη Γ’ Εθνική (Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και ίσως ο Εργοτέλης).

  Τα μέλη της Football League είχαν διαφωνήσει να συμπληρωθούν τα κενά των ομάδων με ομάδες από τη Γ’ Εθνική και θα επιδιώξουν το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να διεξαχθεί με λιγότερες ομάδες.

  Παράλληλα, αποφασίστηκε να επιτρέπεται η άνοδος στη Super League μόνο στις ομάδες που έχουν άδεια συμμετοχής (δικαίωμα ανόδου θα έχουν, αν ο 1ος και ο 2ος δεν πληρούν τα κριτήρια, οι ομάδες μέχρι την 4η θέση).

  Επίσης, δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι αναμένεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που εκδίκασε το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) την προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την οποία η ενάγουσα ζητεί έκπτωση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και  ορισμό προσωρινής διοίκησης, επικαλούμενη διάφορους (16) λόγους.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.