Χρονόμετρο

  Αθώος ο πρώην δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με ανάρτηση του στο FB ο πρώην δήμαρχος Νέστου γνωστοποιεί τις αποφάσεις του δικαστηρίου για δυο υποθέσεις του Δήμου Νέστου και στις οποίες αθωώθηκε.  Έγραψε λοιπόν ότι:

   

  «ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

   

  Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, βρέθηκα χθες ως κατηγορούμενος, για την περίοδο που διετέλεσα Δήμαρχος Νέστου.

   

  Η πρώτη κατηγορία αφορούσε, την καταγγελία συλλόγου γονέων Πέρνης για την “περιβόητη ρωγμή “σε βοηθητικό χώρο στο Δημοτικό Σχολείο Γραβούνας. (Είχαμε αθωωθεί από το Πρωτοδικείο Καβάλας. )

  (Είχαμε αναθέσει στο Πολυτεχνείο Ξάνθης, να αποφανθεί για την επικινδυνότητα, πληρώνοντας 15000 ευρώ και καταθέσαμε μελέτη για κατασκευή νέων αιθουσών, στην Περιφέρεια, χωρίς ανταπόκριση, επειδή θεωρήθηκε χαμηλής προτεραιότητας ).

   

  Η δεύτερη κατηγορία, αφορούσε την καταγγελία ¨γνωστού αγνώστου” για την περίφραξη που κάναμε στο Κάμπινγκ Κεραμωτής. (Αλλάξαμε την κατεστραμμένη περίφραξη ετών, νομιμοποιήσαμε τα κτήρια που υπάρχουν και πήραμε άδεια ένταξης περιβαλλοντικών όρων, όλα επι των ημερών μας)

   

  ……αυτές ήταν οι παρανομίες που διαπράξαμε……….»


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.