Χρονόμετρο

  ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Συνεχίζει στον «άσο» για δεύτερη σεζόν ο Νάσος Αθανασίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τα δοκάρια του Νέστου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Νάσος Αθανασίου. Ο 27χρονος τερματοφύλακας ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας της Χρυσούπολης την περασμένη σεζόν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 10 από τα 21 παιχνίδια, που αγωνίστηκε και μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο Νίκο Μπουντρούδη, έδωσε τα χέρια το απόγευμα της Πέμπτης (26/7).

  Στον Νέστο προχωρούν κι άλλα ζητήματα κι ένα από αυτά ήταν για τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του έναν παλιό γνώριμο, τον Χρήστο Γκαϊτατζόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στο προπονητικό τιμ, έχοντας την επίβλεψη της φυσικής κατάστασης.

  Ο Γκαϊτατζόπουλος ήταν και πάλι στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Χρυσούπολης τη σεζόν 2014-2015, όντας βοηθός του Νίκου Καραμπετάκη, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην Κεραμωτή.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.