Χρονόμετρο

  Εξιχνίαση διάρρηξης σε οικία στο Χρυσοχώρι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για διακεκριμένες κλοπές για φοροδιαφυγή

  Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας,  διάρρηξη σε οικία, που είχε διαπραχθεί, την 9-10-2010, στο Χρυσοχώρι Καβάλας.

  Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για διακεκριμένες κλοπές και φοροδιαφυγή.

  Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, την 9-10-2010, διέρρηξε οικία, στο Χρυσοχώρι Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ και μια (1) τηλεόραση.

  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 36χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.