Χρονόμετρο

  Σύλληψη αλλοδαπής για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Κατασχέθηκαν 76 γραμμάρια ηρωίνης

   

  Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο 7ο χλμ της Εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 26χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενη για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

  Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 26χρονη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή της δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 76 γραμμαρίων, τις οποίες εισήγαγε από τη Βουλγαρία με σκοπό να τις διαθέσει στη χώρα μας.

  Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

  Σημειώνεται ότι οι συσκευασίες της ηρωίνης είχαν επικαλυφθεί με ποσότητες κόκκινης ουσίας για να καταστεί δυσχερής η ανίχνευσή τους από αστυνομικούς σκύλους.

  Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.