Χρονόμετρο

  Τις «πούλησε» υποσχέσεις και πέρασε καλά!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο δράστης παρουσιάστηκε ως διαμεσολαβητής τουριστικής εταιρείας με έδρα την Ολλανδία με σκοπό τη σύναψη επαγγελματικής συνεργασίας με ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης στη Νέα Καρβάλη

   

  Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, για υπεξαίρεση. Ειδικότερα, ο 56χρονος, την 8-2-2014, μετέβη στην τουριστική επιχείρηση ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, όπου παρουσιάστηκε ως διαμεσολαβητής τουριστικής εταιρείας με έδρα την Ολλανδία, με σκοπό την σύναψη επαγγελματικής συνεργασίας.

  Στη συνέχεια, ο δράσης φιλοξενήθηκε στην παραπάνω τουριστική επιχείρηση μέχρι την 10-2-2014, όποτε και αποχώρησε, έχοντας υπεξαιρέσει ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία του είχε παραχωρήσει η 53χρονη, προκειμένου να τον εξυπηρετήσει κατά την διάρκεια της διαμονής του.

  Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.