Χρονόμετρο

  Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διαμαρτύρεται για τις εργασίες ανάπλασης στην οδό Βενιζέλου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Εξαπίνης  πιάστηκε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας με τις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής για τις αναπλάσεις στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βενιζέλου. Γι’ αυτό η διοίκηση του, εξαιτίας του ότι από την οδό Βενιζέλου διέρχεται πλήθος λεωφορείων, ζητάει να ενημερωθεί για τις αλλαγές και βάσει ποιάς κυκλοφοριακής μελέτης θα γίνουν οι επεμβάσεις. Για το λόγο αυτό ζητάει συνάντηση με την δημοτική αρχή. Πιο συγκεκριμένα σε χθεσινή τους επιστολή προς το δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή αναφέρουν ότι:

   

  Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

  Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα στις 12-02-2014 από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο Δήμος Καβάλας υπέγραψε Σύμβαση για την ανάπλαση τμημάτων των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού.

  Επειδή δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του Δήμου Καβάλας για το είδος και το περιεχόμενο των ανωτέρω αναπλάσεων, καθώς και την κυκλοφοριακή μελέτη που συνοδεύει τις αναπλάσεις αυτές, δεδομένου ότι  η οδός Βενιζέλου αποτελεί οδική αρτηρία από την οποία διέρχεται καθημερινά πλήθος Αστικών λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Α.Ε. για την εκτέλεση των δρομολογίων και του συγκοινωνιακού έργου την ευθύνη των οποίων έχει η εταιρία μας.

  Επειδή δεν προηγήθηκε διαβούλευση για το ως άνω έργο και έχοντας από την εμπειρία μας  τη βεβαιότητα ότι θα δημιουργηθούν σοβαρές δυσχέρειες στην ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων, με συνέπεια  την προβληματική  εξυπηρέτηση των πολιτών της Καβάλας, τη μείωση της επιβατικής κίνησης, καθώς και τη δημιουργία σοβαρού κυκλοφοριακού  προβλήματος στις οδούς που αναφέρουμε.

  Για τους λόγους αυτούς διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη μη ενημέρωσή μας και ζητούμε:

  1.            να λάβουμε γνώση της κυκλοφοριακής μελέτης σύμφωνα με το περιεχόμενο της οποίας θα υλοποιηθούν οι αναπλάσεις στις οδούς Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού και

  2.            την άμεση συνάντηση μαζί σας παρουσία και  του αρμόδιου  Αντιδημάρχου  για την επίλυση των συγκοινωνιακών προβλημάτων που δημιουργούνται.

                         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του  Δ.Σ.

  ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ  ΣΥΜΕΩΝ

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.