Χρονόμετρο

  O Αναστάσιος Ναθαναηλίδης – ανεξάρτητος περιφ. σύμβουλος και στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απαντάει στους επικριτές του: Αυτονόητο καθήκον η παρουσία μου στις συσκέψεις

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Ενημερώθηκα για την παρουσία του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας- Θράκης κου Χρ. Μέτιου στον Δήμο Νέστου, καθώς επίσης και για το περιεχόμενο της επίσκεψης το οποίο αφορούσε σημαντικά έργα υποδομής για την περιοχή μας.

  Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι παραβρίσκομαι πάντοτε σε χώρους συζητήσεων, διαβουλεύσεων και αποφάσεων που αφορούν τον τόπο μας, αφενός για να ενημερώνομαι πλήρως και αναλυτικά ως εκπρόσωπος της επαρχίας Νέστου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αφετέρου για να καταθέτω και τις δικές μου προτάσεις- απόψεις- επισημάνσεις, οι οποίες σχηματοποιούνται μετά από την καθημερινή επαφή που διατηρώ με τους συμπολίτες μου και τα όσα αυτοί μου μεταφέρουν ώστε να γνωστοποιηθούν στα τοπικά και περιφερειακά κέντρα αποφάσεων.

  Οι τακτικές παρουσίες μου τόσο στο περιφερειακό συμβούλιο, θεσμικά, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου, είναι καταγεγραμμένες και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ενόχλησε η παρουσία μου και στην σύσκεψη που έγινε στον Δήμο Νέστου, παρουσία του Περιφερειάρχη, του Δημάρχου, αυτοδιοικητικών και υπηρεσιακών παραγόντων.

  Δυστυχώς η αυτονόητη υποχρέωση ενός περιφερειακού συμβούλου, ενός αιρετού που συμμετέχει στο ανώτατο περιφερειακό όργανο ως εκπρόσωπος χιλιάδων συντοπιτών του, έγινε αντικείμενο αρνητικών σχολίων και επικρίσεων, αλλά και πολιτικών επιθέσεων. Και μάλιστα από πολιτικούς φορείς και από πρόσωπα που ευαγγελίζονται την δημοκρατία, πλην όμως με αυτές τους τις ενέργειες καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας και ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά και κάθε έννοια ελευθερίας άσκησης των καθηκόντων από αιρετά πρόσωπα.

  Παρόλο τον πόλεμο που συνεχίζω να δέχομαι όμως, παραμένω ακλόνητος, πιστός στην εντολή που έλαβα από τους συμπολίτες μου και δηλώνω απερίφραστα ότι θα συνεχίσω να δίνω μάχες μέσα και έξω από τα θεσμικά όργανα, όταν πρόκειται για το καλό και για το μέλλον του τόπου και των συμπολιτών μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όλους όσους συμπαραστέκονται σ’ αυτόν τον αγώνα…

  Όσον αφορά τους επικριτές και τους «υβριστές» μου, τους παραδίδω στην κρίση του λαού, με την επισήμανση ότι η δημοκρατία μας είναι μία και ενιαία, αφορά όλους τους πολίτες και δεν μπορεί να εφαρμόζεται alacarte και σύμφωνα με τις ιδεοληψίες του καθενός.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.