Χρονόμετρο

  AOK: Στήριξη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που παρέλαβαν τα διαρκείας, συγγνώμη από Δεληκάρη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την έμπρακτη στήριξή τους στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ έδειξαν το πρωί της Δευτέρας (8/10) οι τρεις βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία των «κυανολεύκων», ώστε να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

  Εκεί, τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σωτήρης Δεληκάρης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Αλίκη Μέρμηγκα.

  Ο Κώστας Μορφίδης τόνισε ότι η παρουσία τους στα γραφεία δηλώνει τη στήριξη προς την ομάδα και κάλεσε όλους τους Καβαλιώτες να στηρίξουν κι αυτοί τον ΑΟΚ με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Παπαφιλίππου, που συνεχάρη τη διοίκηση του ΑΟΚ «για την έντιμη και υγιή προσπάθεια που κάνει. Είναι αυτό που επιδιώκουμε ως κόμμα και ως κυβέρνηση για τον αθλητισμό. Κάνω έκκληση σε όλους τους συντοπίτες μας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, ώστε να έχει ο ΑΟΚ οικονομική αυτονομία και να μην εξαρτάται από μεγαλοπαράγοντες. Εύχομαι η ομάδα να φτάσει εκεί που ανήκει, δηλαδή στα μεγάλα σαλόνια».

  Τέλος, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σημείωσε πως «η ιστορία της Καβάλας είναι συνδεδεμένη με αυτή του ΑΟΚ ή να τα πω διαφορετικά, η ιστορία του ΑΟΚ είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της Καβάλας. Το 1965 έγινε με τρόπο πρωτοποριακό για την εποχή, η συνένωση σωματείων που έφτιαξαν το έπος του ΑΟΚ. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης που για χρόνια ματώνουν από το υστέρημα τους, ώστε να κρατηθεί αυτός ζωντανός ο μύθος και να αποκτήσει πραγματικά τις διαστάσεις μιας καινούριας ιστορίας στον χώρο του αθλητισμού. Έχουμε χρέος, από το μετερίζι που βρίσκεται ο καθένας, να βοηθήσουμε την προσπάθεια και να δώσουμε σάρκα και οστά για να ξαναβρεθεί ο ΑΟΚ στα μεγάλα σαλόνια. Πρέπει να γίνει κοινή προσπάθεια όλων των Καβαλιωτών και να μην περιμένουμε “Μεσσίες”».

   

  Συγγνώμη από Δεληκάρη

  Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σωτήρης Δεληκάρης ευχαρίστησε τους βουλευτές για την στήριξη προς την ομάδα και ανέφερε στη συνέχεια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας, αν και έπαιξε πολύ καλά. Θέλουμε τον κόσμο μας την Κυριακή στην Ξάνθη. Θα υπάρχουν πάλι λεωφορεία, όσα χρειαστούν. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Δεν χάθηκε τίποτα. Στεναχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα, αλλά θα έρθουν κι αυτά γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα».

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.