Χρονόμετρο

  Με πλήθος κόσμου η 2η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η 2η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου, που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου το βράδυ της Τετάρτης (1/8) στην Παραλία Οφρυνίου.

  Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, παρουσίασε την υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου για την ανάδειξη του σε «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019», ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Τζιαν-Φραντσέσκο Λουπατέλι, ο οποίος από βήματος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον άρτιο φάκελο υποψηφιότητας του δήμου.

  Σχετικό μήνυμα για την υποψηφιότητα έστειλαν οι δύο Παραολυμπιονίκες Ανθή Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου.

  Στα της εκδήλωσης, βραβεύτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας πριν από 30 χρόνια (Ιούνιος 1988), έχοντας πρόεδρο τον Παύλο Κοψαχείλη και προπονητή τον Δήμο Φιλιππίδη, ενώ αναμνηστικά μοιράστηκαν και στους ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν αυτή την επιτυχία.

  Βραβεύτηκε ο Αετός Ορφανού για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο περασμένο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής περιόδου, όπως κι ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Σίτσας, αλλά και ο παράγοντας Σάκης Μήτρακας για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

  Τιμητικές βραβεύσεις έγιναν στον Στέλιο Κατρακυλάκη, αλλά και στον Σάββα Γκέντσογλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε διεθνές επίπεδο, εκπροσωπώντας την περιοχή.

  Τιμήθηκε ακόμη ο διαιτητής βόλεϊ Δήμος Κωστόπουλος, ο παλαίμαχος αθλητής στίβου, Σάββας Σαββίδης, ο τέως πρόεδρος του Μ.Α. Αντιφιλίππων, Χρυσόστομος Μανωλαράς για την προσφορά του πάνω από 30 χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως κι οι Χρήστος Καρασεϊτανίδης, Δημήτρης Κουκμάς, Δήμος Δήμου, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.