Χρονόμετρο

  Επίθεση σε Χρ. Μέτιο για Λαζαρίδη και Ναθαναηλίδη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ανακοίνωση της Γραμματείας της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ_Θ

   

  Η κοινή παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου, του συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριου Λαζαρίδη και του Περιφερειακού Συμβούλου Αναστασίου Ναθαναηλίδη, ο οποίος εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο που στήριξε η Χρυσή Αυγή, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Νέστου, αποδεικνύει το προφανές πολιτικό σχέδιο της ΝΔ που δεν είναι άλλο από την συνεργασία  της με την ακροδεξιά.

  Μας προκαλεί απορία και εντύπωση αυτή καθ’ εαυτή η παρουσία του κ. Λαζαρίδη σε μία θεσμική συνάντηση και μας γεννιούνται μια σειρά ερωτήματα. Με ποια άραγε ιδιότητα συμμετείχε σε μία τόσο σημαντική σύσκεψη ο κ. Λαζαρίδης; Γιατί ο κ. Μέτιος στο ΔΤ που εξέδωσε δεν αναφέρει την παρουσία των κ.κ. Λαζαρίδη και Ναθαναηλίδη; Γιατί ο κ. Μέτιος, ενώ δέχεται την παρουσία του κ. Λαζαρίδη, δεν κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας; Γιατί, ενώ κάλεσε τον ακροδεξιό Περιφερειακό Σύμβουλο που κατάγεται από τον Δήμο Νέστου, δεν έκανε το ίδιο με τους υπόλοιπους των άλλων παρατάξεων που έχουν την ίδια καταγωγή; Γιατί, τελικά, ο κ. Μέτιος ευτελίζει τον ρόλο του ως Περιφερειάρχη στο βωμό του κομματικού συμφέροντος;

  Ο κατήφορος  της ΝΔ συνεχίζεται. Με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ένα υβρίδιο νεοφιλελεύθερου και ακροδεξιού μορφώματος με ότι αυτό συνεπάγεται για το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.