Χρονόμετρο

  Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ο Στέλιος Απαζίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ

   

   

  Μπορεί ο ΓΣΕ να μην κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στο Final-6 της Χερσονήσου της Κρήτης, που διεξήχθη από τις 11 έως τις 15 Απριλίου στο «Φιλωνίδειο» κλειστό γυμναστήριο, μια και είχε να ανταγωνιστεί παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ, όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης κι η ΑΕΚ, όμως ο νεαρός γκαρντ, Στέλιος Απαζίδης, κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο της Ελευθερούπολης.

  Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Αρσενόπουλος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων, ενώ στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν ακόμη οι Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Π.), Βαλάντης Κουρτίδης (Άρης), Αλεξέι Ποχουσέβσκι (Ολυμπιακός) και Μάνος Χατζηδάκης (ΑΕΚ).

  Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, η πρόεδρος Κοινωφελούς Χερσονήσου, Δέσποινα Πλευράκη, ο αντιπεριφερειάρχης ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων, Γιώργος Αλεξάκης και ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Μανώλης Κουλούρας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.