Χρονόμετρο

  Εξιχνίαση απάτης με πρόσχημα την ανεύρεση εργασίας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, μια υπόθεση απάτης σε βάρος 42χρονου ημεδαπού.   Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 55χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

  Αναλυτικότερα, ο 42χρονος, την 9-9-2011, μετά από σχετική αγγελία σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για προσφορά εργασίας στη Γερμανία, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το δράστη, ο οποίος προφασιζόμενος ιδιοκτήτη επιχείρησης, τον εξαπάτησε, πείθοντάς τον να καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 210 Ευρώ, για έκδοση εισιτηρίων μετάβασης στον τόπο εργασίας.  Σημειώνεται ότι ο 55χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 55χρονου θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.