Χρονόμετρο

  Απανωτές τραγωδίες, συνεχείς πνιγμοί σε παραλίες της Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καβάλας ότι ένας 79χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Καρυάνης Καβάλας. Ο 79χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

   

  *****

   

  Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής ότι ένας 66χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Κεραμωτής Καβάλας. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής, του Κεντρικό Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.