Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Μπάσιμο χορηγού με 60.000 ευρώ, που μεγαλώνει τη δυναμική για τη νέα σεζόν

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στη συμφωνία με μεγάλο χορηγό, ο οποίος θα ενισχύσει το μπάτζετ του ΑΟΚ, ήρθαν τα μέλη της διοίκησης των «κυανολεύκων», με τη δυναμική του συλλόγου να αλλάζει σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

  Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε στα Αμισιανά ανάμεσα στους ανθρώπους του συλλόγου και εκπρόσωπο του επιχειρηματία (σ.σ. φήμες αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε στον «γάμο» το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης) κύλησε ομαλά, υπήρξε ταύτιση απόψεων και κυρίως, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, αναφέρθηκε από τον εκπρόσωπο του επιχειρηματία ότι η χορηγία θα είναι της τάξης των 60.000 ευρώ (σ.σ. ήδη ο επιχειρηματίας προσφέρθηκε να δώσει άμεσα ένα μέρος από τις 60.000, κάτι που στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται)!

  Ένα ποσό, που αν μη τι άλλο δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, ώστε ο ΑΟΚ να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση και να στελεχωθεί το ρόστερ με ένα πιο «ακριβό» ρόστερ.

  Φυσικά, στην ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει ο Σωτήρης Δεληκάρης και θα πλαισιωθεί από άλλους επιχειρηματίες, που είτε συμμετείχαν στο παρελθόν στη Διοικούσα Επιτροπή είτε θα είναι νέες… προσθήκες.

  Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να περάσουμε και στο σκέλος των επίσημων ανακοινώσεων, όσον αφορά τη συμφωνία στα δύο μέρη.

  Πάντως, στην παρούσα φάση ο επιχειρηματίας θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, η οποία, ωστόσο, θα γίνει πιο άμεση σε περίπτωση που το «καραβάκι» κατακτήσει την άνοδο στη Football League.

  Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Κώστας Ανυφαντάκης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, μια και έχει αρκετούς θερμούς υποστηρικτές στις τάξεις της διοίκησης, για να ακολουθήσουν οι συζητήσεις και με τους παίκτες, που στελέχωναν το ρόστερ των «κυανολεύκων» την περυσινή περίοδο.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.